Ф'юрі - Глазков раніше від Ф'юрі - Кличко? - IBF

2 декабря 2015
2821 просмотр Голосов: 0 Автор:Kovel
article11234.jpg

Бій-реванш між новим чемпіоном світу в суперважкій вазі за версіями WBA, IBF, WBO і IBO Тайсоном Ф'юрі і Володимиром Кличко опинився під загрозою зриву. Міжнародна боксерська федерація (IBF) хоче, щоб британський боксер в своєму наступному бою захистив титул за версією цієї організації. IBF вже виступила з відповідною заявою.
"IBF зобов'язала Тайсона Ф'юрі почати переговори з обов'язковим претендентом В'ячеславом Глазковим. У двох сторін є 30 днів, після чого почнуться промоутерські торги", — написав у Twitter авторитетний британський експерт Кріс Маннікс.
Таким чином, В'ячеслав Глазков може раніше помірятися силами з Тайсоном Ф'юрі, ніж Володимир Кличко. Глазков став обов'язковим претендентом на титульний бій за версією IBF в березні поточного року, перемігши в Монреалі американця Стіва Каннінгема. На той момент поясом володів Кличко-молодший, але тепер статус чемпіона світу носить Тайсон Ф'юрі.
Нагадаємо, в минулу суботу в Дюссельдорфі Володимир Кличко склав з себе повноваження чемпіона світу, програвши одноголосним рішенням суддів Тайсону Ф'юрі. Передбачається, що бій-реванш відбудеться наступного року, а імовірним місцем проведення поєдинку називається легендарний лондонський стадіон "Уемблі".

 

Похожие статьи:

Новости ПолитикиВиталий Кличко: Мало им не покажется

Новости ПолитикиКличко назвал слова следователя "чушью" и пригрозил ему судом

Новости ПолитикиУ Кличка плани не змінилися - він йде в президенти

Новости ПолитикиКличко намерен «свалить систему» на выборах

Новости Политики"Після новорічних свят оголошується всеукраїнський страйк" - Кличко

Комментарии (0)

Связаться с нами:

facebookgooglemailodrsstwittervkvk