Ще не надійшло жодного повідомлення від свідків убивств на Грушевського - МВС

25 января 2014
2957 просмотров Голосов: 0 Автор:
article3277.jpg

Правоохоронці встановили, що постраждалі на Грушевського працювали охоронцями на Майдані і постійно були в полі зору великої кількості людей, проте досі в МВС не надійшло жодного повідомлення від тих, хто міг бути свідками цих подій, заявив перший заступник начальника головного слідчого управління МВС Віталій Сакал в суботу, 25 січня.


За його словами, слідчі розслідують кримінальні провадження, відкриті за фактами умисних вбивств Сергія Нігояна та Михайла Жизневського, які сталися 22 січня під час масових заворушень на Грушевського.

"З метою якнайшвидшого розкриття цих особливо тяжких злочинів, ми ще раз звертаємося до всіх телеканалів і очевидців, хто вранці 22 січня перебував на вулиці Грушевського, знав потерпілих, або має будь-які інші дані про обставини скоєння злочину, повідомити слідчого за тел. 529-79-08, 529-79-99 або 102", - йдеться в повідомленні.

Раніше в МВС підтвердили, що під час зіткнень на Грушевського загинули двоє людей: 20-річний житель Дніпропетровської області Сергій Нігоян і 25-річний громадянин Республіки Білорусь Михайло Жизневський. Експерти встановили, що обидві молоді людини загинули в результаті вогнепальних поранень.

Похожие статьи:

Новости УкраиныПольща скерувала 10 тонн гуманітарної допомоги Євромайдану

Новости КиеваАваков підтвердив наявність зброї у загонів самооборони

Новости УкраиныСуд помістив під домашній арешт 26 активістів запорізького Євромайдану

Новости УкраиныМіліція відкрила кримінальне провадження у зв'язку з незаконним позбавленням волі Булатова

Новости УкраиныСуд звільнив від кримінальної відповідальності вісьмох євромайданівців - прокуратура

Комментарии (1)

Связаться с нами:

facebookgooglemailodrsstwittervkvk