Штаб Майдану заперечує факт захоплення міліціонерів

25 января 2014
2824 просмотра Голосов: 0 Автор:
article3279.jpg

Штаб висловлює співчуття рідним загиблого старшого сержанта відділу держслужби охорони Голосіївського райуправління міліції і заявляє, злочин має бути професійно розслідувано, тому що «вбивство не можна виправдати».


Штаб національного опору просить міліцію не вдаватися до провокування ситуації, тиражуючи новини, зокрема нібито про напад «охорони Майдану» на співробітників міліції і їхнє поранення. Штаб національного опору категорично заперечує такий факт і вважає свідомою провокацією з метою збурення міліції проти протестувальників, повідомляє прес-служба ВО Батьківщина.

Враховуючи те, що ці повідомлення вже спровокували продовження бойових дій на Грушевського, вважаємо, що це може стати підставою для силової «зачистки» Майдану. Застосування сили неприпустиме, оскільки спричинить ескалацію протистояння і насильства в країні, заявили в Штабі національного опору.

Раніше повідомлялося, що "вбивство міліціонера в Голосіївському районі міліція пов'язує з радикальними угрупованнями, що діють на Євромайдані. Є очевидці події, зібрана інформація вказує на радикальних членів, які захопили КМДА", - заявив співрозмовник з МВС агентству УНН.

У Голосіївському районі столиці в п'ятницю ввечері охоронці, які працюють на будівництві, виявили тіло убитого міліціонера.

Як повідомили в ГСУ МВС України, потерпілим виявився 27-річний працівник Голосіївського райуправління міліції. Пізніше агентству стало відомо, що відділ охорони, де працював цей чоловік, розташований недалеко від розташування полку Беркут.

Похожие статьи:

Новости ПреступностиНачальник Яворовского полигона работал на ГРУ ВС России

Новости КиеваУ підвалі КМДА знову катували міліціонера - МВС

Новости ПреступностиНАБУ работает - чиновнику Госслужбы Сергею Головатому предъявлено обвинение в получении $250 тыс. взятки

Новости УкраиныМилиция в Киеве сознательно атаковала медиков и журналистов

Новости ПреступностиГПУ предъявила обвинение Януковичу в конституционном перевороте 2010 года

Комментарии (0)

Связаться с нами:

facebookgooglemailodrsstwittervkvk