Влада України не допустить анархії та розколу в країні - Азаров

22 января 2014
2577 просмотров Голосов: 0 Автор:
article3173.jpg

Влада України не допустить анархії і розколу в країні, заявив прем'єр України Микола Азаров на засіданні Кабміну в середу, 22 січня.

«Будь-які ультиматуми ми відкидаємо, ніякої анархії в державі, ніякого хаосу і розколу ні президент, ані уряд не допустять», — сказав Азаров.

Він також закликав «свідомих громадян» підтримати зважену і справедливу політику, яку проводить нинішнє керівництво країни.

«Нас більшість, і політику ми проводимо в інтересах усього народу України», — зазначив прем'єр.

***

Нагадаємо, у Києві на вулиці Грушевського 19 січня почалися сутички між мітингувальниками і правоохоронцями, вони тривали і в понеділок. У вівторок заворушення вщухли, ситуація стабілізувалася. Вранці в середу вони спалахнули з новою силою.

За словами медиків-волонтерів, в ході протистоянь на вулиці Грушевського в ніч на середу один з демонстрантів отримав вогнепальні поранення, внаслідок чого помер. Пізніше медики Євромайдану повідомили ЗМІ, що двоє людей загинули.

Беркут зробив спробу штурму. У міліції пояснили, чому Беркут перейшов у наступ на Грушевського: з'явилася інформація про те, що учасники акції мають намір використовувати невідому хімічну речовину, якою планують викликати у міліціонерів опіки.

Похожие статьи:

Новости УкраиныРегіонал Рудьковський пропонує ліквідувати Беркут

Новости в миреВ Боснии и Герцеговине в столкновениях пострадали сотни людей

Новости УкраиныСЕС попереджає про шкоду від продуктів горіння автопокришок

Новости КиеваПостріли в голову і переломи: поранено сімох правоохоронців і десятьох мітингувальників

Новости УкраиныНа вулиці Інститутській вночі встановили бетонні огорожі

Комментарии (0)

Связаться с нами:

facebookgooglemailodrsstwittervkvk