Путіну нічого не відомо про корупцію при підготовці Олімпіади-2014

19 января 2014
4660 просмотров Голосов: 0 Автор:
article3055.jpg

«Якщо у когось є конкретні дані про корупційні прояви у зв'язку з реалізацією сочинського олімпійського проекту, нехай нададуть ці об'єктивні дані. Ми будемо раді і вдячні і використовуємо цю інформацію для того, щоб наводити порядок у цій сфері», — заявив президент.

Путін додав, що російські правоохоронні органи працюють в цій сфері і нагадав про випадки, коли місцеві чиновники намагалися торгувати землею, призначеної для олімпійських об'єктів.

«Проведено слідство, ці люди засуджені російським судом і відбувають покарання. Якихось масштабних корупційних проявів в рамках реалізації сочинського проекту ми поки не бачимо», — сказав Путін.

Відповідаючи на питання про заходи безпеки під час проведення Ігор, Путін зауважив, що терористичні акти і злочини подібного роду не повинні вплинути на змагання.

«Наше завдання, звичайно, завдання організаторів полягає в тому, щоб забезпечити безпеку учасників Олімпіади та гостей цього спортивного свята, і ми все для цього зробимо», — пообіцяв президент РФ.

Раніше повідомлялося, що на підготовку до Зимової Олімпіади в Сочі Росія витратила близько $7 млрд. «Інвестиційні витрати на будівництво олімпійських об'єктів і підготовку спортивних змагань, об'єктів, що забезпечують функціонування — енергетична, транспортна, комунальна інфраструктура — за рахунок коштів бюджету склали 99 млрд рублів з невеликим. Ще 114 млрд рублів — це позабюджетні джерела, залучені інвестиції», — сказав віце-прем'єр Росії Дмитро Козак.

Похожие статьи:

Политические статьиЗвернення до всіх активістів Євромайдану

Новости ЭкономикиПерший заступник Міністра доходів і зборів проведе чистку міністерства від корумпованих співробітників

Новости в миреУ Хорватії понад 300 працівників медицини притягнуті до суду за корупцію

Новости ПолитикиКиевская избирательная комиссия - рассадник коррупции

Новости Преступности​Мельника випустили із СІЗО за 609 тисяч гривень

Комментарии (0)

Связаться с нами:

facebookgooglemailodrsstwittervkvk