«Google» опублікувала «правила етикету» для власників «Google Glass»

23 февраля 2014
4896 просмотров Голосов: 0 Автор:Евген Скил
article3913.jpg

Компанія «Google» хоче, щоб її «розумні» окуляри «Google Glass» користувалися популярністю, і в той момент, коли вони будуть доступні для всіх бажаючих, щоб покупці зустріли їх з розпростертими обіймами.

З іншого боку, якщо хоча б один користувач, що зіткнувся з проблемами при використанні окулярів і не розібрався в їх джерелі, почне поширювати негативні відгуки про продукт, це може сильно зіпсувати репутацію пристрою.

Щоб не допустити подібних випадків, «Google» опублікувала поради з використання пристрою для поки що не численного числа людей, що володіють очками.

Дані правила спрямовані на те, щоб користувачі розуміли всю важливість того, що вони є «посланниками» «Google», що показують суспільству всі плюси «Google Glass».

Компанія просить власників окулярів завжди запитувати дозвіл на зйомку у уникнення будь-яких ексцесів, знімати окуляри, якщо їх використання в даному місці неприйнятно, а також ввічливо відповідати на питання інших людей, які хочуть дізнатися більше про цей цікавий пристрій. Дотримуючись усіх правил, користувачі допоможуть наблизити час появи «Google Glass» в роздрібному продажі.

Похожие статьи:

Образование и наукаПравила поведения за столом

Новости Сельского хозяйстваНовые правила маркировки мяса в ЕС могут навредить торговле

Женский разделНесколько советов в вопросе похудения

Туризм и путешествияЯк правильно поїхати у подорож із домашнім улюбленцем?

Здоровье и медицинаОсновные правила для сохранения красивых и здоровых зубов.

Комментарии (0)

Связаться с нами:

facebookgooglemailodrsstwittervkvk