Глобальне потепління вже почалось

1 января 2016
2814 просмотров Голосов: 0 Автор:Вова Шешурак
article11560.jpg

Прогнози вчених про зміни світового клімату починають збуватися.

У регіонах з вічною мерзлотою в грудні набухали бруньки на деревах, в Африці пройшла сильна посуха.

Популярна американська газета The New York Times повідомляє, що прогнози кліматологів і гідрологів з приводу зміни клімату на планеті Земля починають поступово збуватися.

Так, Великобританію торік сильно затопило, на території Африки пройшли сильні засухи, в полярних широтах взимку стали набухати бруньки на деревах. У загальній складності, середня температура підвищилася на кілька градусів, в майбутньому році вчені очікують ще більшого збільшення температури. У зв'язку з кліматичним явищем, що носить назву Ель-Ніньо, і який виявляє себе в акваторії Тихого океану, середньорічна температура підвищилася, рівень води в річці Міссісіпі піднявся на кілька метрів, кілька британських міст виявилися затоплені.

Ель-Ніньо проявляє себе один раз на сім років, в рамках минулого року явище стало третім за силою за всю історію спостережень.

Не виключається також і вплив промислової діяльності людини на земний клімат, з кожним роком людина завдає все більшої шкоди навколишньому середовищі. Глобальне потепління вже почалось!!!



 

Похожие статьи:

Туризм и путешествияСамые опасные места на нашей планете

Новости в миреНа землю летит маленький астероид

ОбществоЗемлі загрожує апокаліпсис

Образование и наукаИнтересности нашей Планеты

Образование и наука​Озоновий шар Землі поступово відновлюється

Комментарии (0)

Связаться с нами:

facebookgooglemailodrsstwittervkvk