Наші діти хочуть миру в Єдиній Україні!

29 августа 2014
8008 просмотров Голосов: 0 Автор:Pavel Nek
article5478.jpg

Понад 100 дітей зі шкіл-інтернатів, будинків сімейного типу, соціально-реабілітаційних центрів, з 7 виховних колоній для неповнолітніх та учасники фестивалю «Назустріч мрії», присвятили усі свої малюнки, творчі роботи, вишиті рушники, доробки, флеш-моби, вірші, пісні – темі миру й злагоди в нашій країні. Сама виставка малюнків та творів мистецтва учасників марафону «Діти за мир, за єдину Україну», була представлена на території Собору Софіії Київської.

Як розповіла Президент Міжнародної громадської організації «Назустріч мрії», Ірина Волгіна: Головним меседжом цього марафону є мир в Україні! Наші талановиті діти, а це діти з дитячих шкіл інтернатів, а також підлітки з виховних колоній показали усій країні, що таке мир, єдність, спільна справа, розуміння один одного, незважаючи на те, якою мовою ти спілкуєшся. Усі їхні творчі роботи були присвячені миру. Тому в цей нелегкий для нашої держави час, ми хочемо побажати нам миру, єдності, злагоди, а також здоров’я нашим військовим, щоб вони поверталися додому живими, як можна швидше. Крім того, кожен учасник марафону підписав жовто-блакитні серця із побажаннями для захисників України, і ці всі серця разом із творчими роботами передадуть в зону АТО для військових.

Голова журі фестивалю «Назустріч мрії», заслужена артистка України Тетяна Піскарьова підкреслила, що наші діти своїм талантами, самі виборюють своє майбутнє! Вони подають приклад нам дорослим, як потрібно боротися за мир і захищати нашу рідну державу, і це дає нам велике сподівання на те, що на нас чекає надзвичайно добре майбутнє.

Учасниця on-line марафону «Діти за мир, за єдину Україну» побажала усій країні миру. Софія Шкідченко має мрію, щоб як найшвидше закінчилась війна, перестали гинути люди, і щоб частіше стали посміхалися діти.

На завершення свята учасники марафону, кияни та гості столиці встановили патріотичний рекорд по розгортанню найбільшого Прапору України.

Координатор марафону «Діти за мир, за єдину Україну» Волгіна Анастасія, тел..:0504138350; т.044 4814140; факс: 044 4814139; е-mail: [email protected];

сайт :www.mriy.org

Комментарии (0)

Связаться с нами:

facebookgooglemailodrsstwittervkvk