Альтернатива газовому колапсу

8 октября 2014
8126 просмотров Голосов: 0 Автор:Пророк
article5710.jpg

Альтернатива газовому колапсу.
В журналі «Техника молодежи» за 1962 рік №10, була опублікована стаття В.Василевського, про те, що ще у 1917 році у США, емігрант, котрий приїхав із Португалії Андерс винайшов паливо, котре складалося із декількох крапель простих та дешевих хімікаліїв розбавлених на відро звичайної води. Це паливо було досліджено спеціальною державною комісією на автомобілі у пробігу Нью-Йорк – Вашінгтон і назад. Після цього одна із найбільших нафтових монополій США за два мільйони доларів готівкою купила у Андерса документацію і права на цей винахід, сховавши його у своїх сейфах. Сам Андерс, через два дні після отримання грошей безслідно зник.
Достовірність винаходу підтверджувалась публікацією у газеті «Есквайр» та статтями у журналі «Праці морського інституту США» у 1926 і 1936 роках.
Достовірністю статті В.Василевського можна повністю довіряти, оскільки ця особа була начальником відділу науково-технічної розвідки КГБ СРСР, котра керувала ним з 30-х років.
Тому, не випадково у 30-х роках на Харківському тракторному заводі серійно випускався «живий» приклад трактора, паливом для якого служила звичайнісінька вода.
Чи достовірні ці факти?
Ось мої підтвердження, як людини, що довгими роками займалася цією проблемою.
Росповсюджуючи своє видання «Замінники нафти та газу» до мене у 2011 році звернувся мій читач. Він повідомив, що на автомобілі «Таврія», завдяки встановленню додаткового пристрою, вдалося при витратах 0,8 літри бензину проїхати 100 км. Для довідки, витрати бензину на 100 км пробігу серійної «Таврії» складають 4.8 літрів бензину. Це у 6 раз менше.
Конструкція пристрою, його переваги та недоліки мені добре відомі.
Над відкриттям ефекту – ноу-хау, у котрому використовується принципово інший спосіб згоряння палив, я ще додумався у 1995 році, під час написання кандидатської дисертації по темі дослідження факелів рідин. Вже тоді, мої розробки привернули неабияку увагу вчених технічного університету, котрі навіть запропонували присвоїти мені звання кандидата технічних наук без захисту дисертації.
В подальшому, не будучи задіяний до наукової діяльності і не маючи перспектив у ній, я закинув ці розробки.
Але у 2008 році, коли ціни на нафту та газ різко піднялися, я витягнув свої розробки з під «сукна» та у 2010 році отримав патент України № 89241.
Згідно цього патенту мені вдалося, використовуючи частину води, отримувати найдешевше паливо. Реакція проходить уже при кімнатній температурі з утворенням рідкого та газоподібного горючого складника.
Але його виробництво не відоме загалу споживачів.
Тому, для широкого комерційного впровадження потрібне паливо, нехай і дорожче, але добре відоме потенційним споживачам у виробництві.
Таким дуже добре відомим по всій території країни є етиловий дистилят, знайомий у народі як самогон. Ця рідина при запалюванні сірником загоряється і горить голубим полум’ям.
Тому мої дослідження стосувалися 40 % етилового дистиляту. Саме ним я пропонував замінити частину дизельного палива.
Цей замінник дизпалива гарантував такий високий прибуток, на вкладені у нього кошти, якого ще не пропонував жоден банк світу. Такої дохідної пропозиції ще не було, і хто знає чи коли буде.
Але ця пропозиція не викликала ні зацікавлення, ні підтримки у відповідальних осіб. Одні вважали її даремною витратою часу, інші, ще більш скептично налаштовані, — просто «божевільною затіє'ю».
У мене не було для цієї сміливої реалізації авторитетних попередників, на досвід яких можна було б покластися.
І все ж таки, для реалізації задуманого, неймовірними зусиллями мені вдалось знайти два сміливці, котрі погодилися апробувати запропоноване мною паливо на своїй техніці.
Скептичне ставлення першого сміливця до моєї ідеї, зібрало чимало очевидців, котрі хотіли переконатися у моїх пропозиціях.
Подаючи для живлення дизельного двигуна етиловий дистилят ми побачили, як швидко двигун набирає обороти. Навіть при мінімально можливій подачі нового палива колінчастий вал двигуна йшов у рознос. Скептики наочно переконалися, яка могутня енергія прихована у пропонованому мною альтернативному паливі. Дослідження перевершили і мої очікування. Витрати етилового дистиляту були набагато меншими ніж дизельного палива.
Приблизно такі ж результати отримані мною із дослідженням 40% етилового дистиляту у другого сміливця.
Аналізуючи результати досліджень та інформацію із витратою палива на «Таврії» я провів теоретичні розрахунки над використаним ефектом. Вони показують, що при використанні ефекту можна зменшити витрату палива до 16 раз у порівнянні із традиційними. Застосування ефекту при спалюванні палива перевершує не тільки стандарти нафти та газу, але прирівнюється або перевершує використання ядерного палива.
Ефект можна використати не тільки для економії дизельного палива та бензину, але і природного газу. У випадку такого використання, Україна могла б забезпечити свої потреби видобутком тільки свого газу, при умові повного вдалого застосування ефекту.
Вище приведене, дає мені твердо гарантувати потенційним споживачам мого альтернативного палива заміну ним дизпалива у розрахунку 1:1. Притому, у конструкції пристрою, мені поки що вдається використовувати декілька процентів ефекту, завдяки якому здійснюється така економія.
Сьогодні Україна у глибокому енергетичному колапсі. Впевнений, що без використання нових технічних рішень держава не здатна вибратися з пастки енергетичного колапсу.
Можливо і моє рішення приверне увагу для вирішення цієї давно назрілої проблеми.
Мирослав Копак.
08.10.2014 року.

Похожие статьи:

Политические статьиЯдерний привид енергетичного раю

Политические статьиТерористичні контрзаходи по санкціях Заходу

Новости БизнесаНафтові ф'ючерси Brent і Light Sweet дорожчають

Политические статьиБойкот солярки окупанта.

Политические статьиЧи спонукатиме Прем`єра кремлівський подарунок буржуйки впроваджувати альтернативні енергоресурси?

Комментарии (0)

Связаться с нами:

facebookgooglemailodrsstwittervkvk