Терористичні контрзаходи по санкціях Заходу

9 января 2015
5543 просмотра Голосов: 0 Автор:Пророк
article6645.jpg

Терористичні контрзаходи по санкціях Заходу Величний день Різдва Христового приніс нам відчуття, що ми знаходимося на грані між чудовими мріями та жахливими страхами.
На жаль, навіть цей святковий день не обійшовся, як кажуть, без краплі дьогтю у бочці меду.
У цей день в редакції французького сатиричного журналу Charlie Hebdo здійснено жахливий терористичний акт, як помсту за карикатури на пророка Мохаммеда. У результаті трагедії 12 чоловік загинуло, а 11 отримали поранення.
На слідуючий день знову здійснено низку терористичних актів по розпалюванні релігійної ненависті.
Задамося запитанням, кому вигідні ці заворушення? Чи часом не Москві?
Саме так. Якраз трагедія у Франції відбулася напередодні саміту у Астані у нормандському форматі, на який мав прибути Президент Франції Ф.Оланд, Канцлер Німеччини А.Меркель, Президент України П.Порошенко та Президент Росії В.Путін. Зустріч планувалася на 15 січня.
Тому, саме Кремлю потрібні були додаткові контрзаходи по санкціях Заходу відносно нього, особливо у нафтовому сегменті та своєму диктаті на переговорах у Казахстані.
Має Москва безпосереднє відношення до терористичного акту, чи ні? Буде це доказано, чи ні? Але, що цей акт надзвичайно вигідний Кремлю – очевидно.
Щось подібне за участю росіян-мусульманів уже ставалося. Так, 15 квітня 2013 року, у Бостоні (США) під час щорічного бостонського марафону, прогриміли два вибухи, внаслідок яких три людини загинуло та 183 особи постраждало. Підозрювані у скоєнні теракту є громадянами Росії, які приїхали з північнокавказького регіону поряд із Чечнею.
Москва не осудила цього злочину, а навпаки устами свого мусульманського лідера Рамзана Кадирова схвалює подібні злодіяння. Так, у своєму блозі на Фейсбуці від 24 вересня 2014 року керівник чеченців пише. Цитую мовою оригіналу:
«Дорогие друзья! По просьбе Первого канала принял участие в прямом эфире программы с Петром Толстым. Темы были связаны с Украиной и Ближним Востоком. Проблема терроризма в Ираке, Сирии и других странах региона приобретает опасный и острый характер. США и Европа способствуют расползанию этого зла. Есть данные, что главарь бандитов Абу Бакр аль-Багдади завербован американским генералом Дэвидом Пэтрэусом. Америка финансирует и плодит многочисленные группы, стравливает их друг с другом, чтобы в этом котле погибли десятки и сотни тысячи человек. США нужны богатые нефтью территории Ближнего Востока без мусульман. Я сказал, что в России есть силы и средства, чтобы не позволить этой заразе пересечь границу. Если кто-то сунется в Чечню, мы выпишем билет на тот свет, как Абу Валиду, Абу Хавсу, Хаттабу и Басаеву».
Хто кого фінансує та вербує та хто є зло — відповідь очевидна? Російським терористам мало України. Вони його експортують по всьому світу.
Європа споживає 9,5 млн барелів нафти в день. Із них 5 млн – російська.
Напередодні теракту у Парижі нафта марки Brend досягла свого мінімуму – 52,99 долара за барель. Не випадково, що уже після трагедії падіння цін на нафту припинилося.
Розпалена релігійна ненависть, як найбільш ефективний контрзахід, спрацьовує негайно.
Адже контрольний пакет цін на нафту знаходиться не у Росіїї, а у мусульманського арабського світу.
Ця подія явно не на користь України. Мабуть, наша втіха, що нафта впаде до 40 доларів за барель, чи ще нижчої позначки не оправдалася. Із ціною на нафту безпосередньо пов’язані і ціни на газ.
Теракт, для України матиме ще більш загрозливіший сценарій, ніж для Європи, з огляду на збройний російсько-український конфлікт.
Очевидно, що Кремль пішов у наступ. Час залякування своїми ракетами, підводними човнами та винищувачами минув. Франція уже кров’ю розплачується за російський контракт по Містралях. Вона одна із гарантів українського суверенітету по Будапештському Меморандуму.
Запитання риторичне. Хто наступний? Цього ми не знаємо.
Але знаємо точно, що на Різдво Христове – 7 січня, Матір Божа попереджувала нас Своєю тіню сімки на циферблаті Годинника прозріння. Підійдіть поближче до приладу. Можливо тут Страждальна Мати застереже тіню свого Покрову ваші хибні думки та рішення, попередить від напасті. Вона чекає на вас, як рідна мати. Пречиста завжди рада приймати вас безкоштовно та цілодобово.
Благодать новонародженого Господа нашого Ісуса Христа з усіма Вами!
Христос рождається! Славімо Його!
Пророк: Мирослав Копак
09.01.2015 року

Похожие статьи:

Новости в миреПід Ла-Маншем зупинили рух

Новости в мире​Франсуа Олланд заборонив міністрам користуватися мобільними телефонами

ОбществоФранцузький суд визнав бармена винним у ненавмисному вбивстві свого клієнта, який прийняв 56 порцій спиртного

Политические статьиРосія вимагає від Франції грошей

Новости УкраиныУкраїна звернулася з проханням цілодобово стежити за ситуацією в Криму

Комментарии (0)

Связаться с нами:

facebookgooglemailodrsstwittervkvk